L'habitació de ma germana

FITXA
=====
Títol: L'habitació de ma germana
Autor: Pep Coll
Il·lustrador: -
Edició: Barcelona: Empúries, 2008 (L'Odissea)
Edat: A partir de 12 anys
Gènere: humor i misteri
Puntuació: 2 de 4

RESSENYA
=========
No havia llegit encara mai res de Pep Coll i sempre l’havia relacionat amb la cultura tradicional, el món màgic dels Pirineus, etc. Per això m’ha sorprès trobar-me amb una novel•la mig de misteri però amb una intenció humorística important.

La Laia, una noia de 20 anys i el seu nòvio xinès, moren intoxicats a causa de la mala combustió d’una estufa, una nit mentre dormien.

Rosaura, la germana petita de la Laia, i el noi que compartia pis amb el xinès, enceten una investigació perquè tenen algunes sospites de que allò no ha estat un accident.

El xinès no para de trobar possibles sospitosos i els dos joves no paren de seguir, perseguir, a personatges com el pizzero, un comprador d’estufes de segona mà, etc. Amb els que viuran escenes rocambolesques.

En alguns moments l’autor abusa de la broma fàcil dels restaurants xinesos, i altres aspectes dels orientals, però bé, sense ser un llibre especialment destacable pel meu gust, si es llegeix amb clau d’humor, pot fer passar una bona estona a alguns joves.

1 comentario:

Anónimo dijo...

Hola, has sigut seleccionat per rebre un llibre que ha sortit a Espanya en castellà i català, espero que passis a veure ho, gracies.