Nova secció! Ressenyes flash

Hola a tothom, lectors i lectores!

Us volem presentar una nova secció d'aquest blog: les ressenyes flash.

A les tertúlies que fem un cop al mes a la llibreria, presentem i parlem de molts llibres que després no queden reflectits en aquest blog perquè les persones que els comenten no s'animen a escriure una ressenya (cosa ininteligible, perquè és molt fàcil, es fa en un moment, i a més és una pràctica molt bona d'escriptura! Es nota molt que els estic intentant convèncer perquè s'animin? XD).

A partir d'ara, intentarem posar-hi remei fent un resum del que s'ha comentat sobre els diferents llibres a la tertúlia. Les ressenyes no seran tan extenses com les que hem vingut fent fins ara, i posarem tots els llibres comentats cada mes en una mateixa entrada, però incorporarem els llibres als índexs de la columna de la dreta, i pensem que, tot i la brevetat, us proporcionarem una mica d'informació sobre més títols, i d'alguna manera us podrà fer servei.
Esperem que així sigui!

Si teniu alguna idea per millorar aquesta (o qualsevol altra secció del blog) us convidem a fer-ho sempre que volgueu, als comentaris o a través del correu electrònic.

Moltes gràcies, i continuem llegint i llegint-nos!

No hay comentarios: