Mil caballos

FITXA
=====
Títol: Mil caballos
Autor: Roberto Piumini
Il·lustrador: Michel Fuzellier
Edició: Siruela, 2009 (Las tres edades)
Edat: a partir de 7 anys
Temàtica: contes sobre cavalls


RESSENYA
=========
Recull de contes amb arguments d’orígens diversos (n’hi ha d’inventats per l’autor, per descomptat, però també de tema mitològic, llegendari, històric...). Cadascun explica amb traça, naturalitat i una extensió aproximada de tres pàgines, el cas d’un cavall diferent. Bucèfal i el cavall de Tròia són només dos dels molts equins que comparteixen llibre amb una pila de personatges valents, curiosos, eixerits... Els contes, a més, tan aviat tenen lloc a Amèrica com a l’Orient Llunyà, a Austràlia con a la Grècia Antiga... Senzill i molt recomanable.

4 comentarios:

jordicirach dijo...

Hola!

Porto ja força estona bloguejant pel teu blog, i la veritat que article rere article cada vegada m'agrada més. No només trobo què és molt interessant sinó que crec que el recomanaré des de el meu. Et vinc a donar a conèixer el meu blog de cultura “L'imperdible de l'Ànima” [www.imperdibleanima.blogspot.com], un blog totalment d'informació cultural, donant a conèixer aquelles darreres novetats dins del món de la cultura. Així doncs, espero i desitjo amb tota l'ànima, que t'interessi. Espero rebre notícies teves. Fins aviat :)

L'imperdible de l'Ànima. (jordicirach)

sfer dijo...

Gràcies per la teva visita, Jordi! Acabo de fer-te un correu per proposar-te que intercanviem enllaços :-)

Salutacions!

jordicirach dijo...

Hola torno a ser jordicirach des de l'Imperdible de l'Ànima. No si has entrat però he canviat una mica la distribució del blog, com per exemple una nova secció anomenada "Blogs que L'Imperdible recomana", el teu blog ja surt en el meu, espero veure aquest intercanvi d'enllaços aviat al teu blog.

Records i cuida't l'Ànima.

L'imperdible de ℓ'Àηimα

sfer dijo...

Hola de nou, Jordi!
Gràcies per incloure el nostre enllaç en els teus recomanats. El teu "imperdible" ja està també en els nostres enllaços amics.

Ens llegim!