Atrapat

FITXA
=====
Títol: Atrapat
Autor: Oliver Jeffers
Il·lustrador: Oliver Jeffers
Edició: València: Andana Editorial, 2011
Edat: a partir de 4 anys
Temàtica:


RESSENYA
=========
M’encanta l’Oliver Jeffers, no ho puc evitar! Té la capacitat d’explicar històries com les que s’inventen els infants, sense tenir gaire en compte els límits de la racionalitat i el sentit comú que ens posem els adults quan ens acostem a la imaginació. I aquesta història, no m’ha decebut! A més de tenir aquests elements propis de l’imaginari de Jeffers, si ho volem, els ‘grans’ podem donar-hi una volta més.

Jeffers defineix el llibre com: ‘A tale of trying to solve a problem by THROWING things at it’ (un conte de com provar de resoldre un problema llançant-li coses). I és així: és la història d’en Floyd, un nen a qui se li enganxa un estel a la copa d’un arbre i, per provar de fer-lo baixar, no se li acut res més que llançar-li la seva sabata... que també es queda enganxada! Si voleu saber com acaba... l’haureu de llegir! I riureu molt! L’Oliver mateix ens ofereix un trailer:



No us perdeu les imatges del llibre (esbossos i originals inclosos) que trobareu al web de l’autor.

2 comentarios:

mondorino dijo...

Boníssim, com tots els contes del Jeffers! Aquest autor transmet una tendresa i un sentit de l'humor tan sincers que ens roba el cor també als grans. Crec que connecta molt bé amb el nen que portem a dins. De fet, si mireu el trailer, ell mateix fa pinta de nen entremaliat, no us sembla?

Ai, ara comentaria algunes escenes divertidíssimes d'aquest conte, però no vull fer spoilers... Simplement diré que l'heu de llegir!

Chus

Un chat botté dijo...

a la biblioteca l'he explicat a nanos i també hem rigut molt. Els agrada molt la història, suposo que s'hi identifiquen i després és molt divertit fer repàs de tot allò que ha anat sortint...
vaja, que em sumo a l'entusiasme de la febe i la chus