Aventuras graciosas en el país de los vampiros

FITXA
=====
Títol: Aventuras graciosas en el país de los vampiros
Autor: Aline de Pétigny
Il·lustrador: Veerle Derave
Edició: Grupo Anaya S.A., 2006
Edat: de 6 a 8 anys
Temàtica: contes curts

RESSENYA
=========
Si us aterroritzen les pel·lícules de vampirs, potser és que no heu llegit aquest llibre. Perquè si l’haguéssiu llegit sabríeu que no tots els vampirs fan coses dolentes, que no tots vesteixen de negre i que normalment, quan un vampir està malalt, va al metge!

Estic parlant d’històries com la de la Serafina, la vampira que es desmaiava al veure sang, o la del Curro, el vampir que tenia por del dentista. O la història del Cipriano, el vampir enamorat de la filla d’una venedora d’alls, o la de l’Anatolio, el petit vampir que està a punt de quedar-se sense casa per culpa d’uns propietaris desconsiderats, o la de... No, espera, millor que ho comproveu vosaltres mateixos.

Si no us agraden les històries de por a l’hora d’anar a dormir, millor provar amb les d’aquest país de vampirs on ningú fa por i tots es diverteixen moltíssim.

(Enhac)

1 comentario:

Anónimo dijo...

No he llegit aquest llibre però prenc nota. Sembla molt interessant. El que sí que he llegit és “Bruno Dhampiro” (pel que sembla de moment només en castellà) que també ofereix una visió molt peculiar i divertida del món dels vampirs amb una trama d’acció i misteri que enganxa. És per nens a partir de 9 anys.