No està escrit a les estrelles

FITXA
=====
Títol: No està escrit a les estrelles
Autor: John Green
Il·lustrador: -
Edició: Estrella Polar, 2012 (català); Nube de Tinta, 2012 (castellà)
Edat: a partir de 12
Temàtica:


RESSENYA
=========
Tot i l’evident duresa del tema que tracta, aquesta novel•la ens presenta una entranyable història sobre com aprofitar la vida al màxim, gaudir dels qui més estimes, estimar fins que no puguis més i, sobretot, viure.

Tot i que la medicina ha aconseguit reduir el tumor i li ha regalat uns anys més de vida, la Hazel segueix sent una malalta terminal. El seu final sembla que ja està escrit. Però l’aparició d’Augustus Waters al grup de suport de nois amb càncer canvia radicalment la seva vida. A tots dos els agradaria gaudir de vides més corrents. Alguns dirien que no han nascut amb estrella, que el seu món és injust. Però el cert és que la Hazel i en Gus són dos adolescents absolutament conscients que no hi ha temps per a lamentacions, perquè ens agradi o no, només existeix l’avui i l’ara.

Aquesta novel•la constitueix la descoberta al nostre país de John Green, aquest jove autor d’Indianapolis és autor de novel•les juvenils de gran èxit als Estats Units, i reconegut sobretot per ser un dels germans del canal vlogbrothers del Youtube, que compta amb gairebé 700.000 subscriptors. Després d’haver-lo llegit, espero i desitjo que les editorials de casa nostra s’animin a seguir publicant títols d’aquest excel•lent autor. Doncs aquesta novel•la sincerament us ho dic, t’emociona, t’estremeix i et fa sentir feliç de ser viu.

Us deixo l’enllaç a la pàgina web d’aquesta sorpresa literària, si més no per mi ho ha estat.

No hay comentarios: