La cuenta atrás

FITXA
=====
Títol: Artemis Fowl: La cuenta atrás
Autor: Eoin Colfer
Il·lustrador: -
Edició: Random House Mondadori, S.A. Barcelona, 2007
Edat: A partir de 12 anys
Temàtica: Aventures
Puntuació: 3 de 4

RESSENYA
=========
Què diries si un matí qualsevol, passejant pel Passeig de Gràcia de Barcelona, es materialitzés, de cop i volta, un ésser de poc més d’un metro i mig, cobert d’escates verdes, amb els ulls taronges i unes orelles molt grosses amb forma de banyes? Qualsevol persona normal segurament s’espantaria, però això no és el que li passa a Artemis Fowl, ja que ell sap perfectament que el dimoni que ha aparegut al davant de la Pedrera ho ha fet en el moment just i està on havia de ser.

Aquest és el començament del cinquè títol de les aventures d’Artemis Fowl: el noi superdotat que no para de ficar-se al mig dels assumptes dels éssers màgics. En aquesta ocasió s’haurà d’enfrontar, ni més ni menys, que a una de les famílies màgiques més perilloses i més sanguinàries que existeixen: la dels dimonis.

La dinàmica de la història és semblant a la resta de llibres de la saga, però en aquest cas s’ha estalviat una mica en la presentació dels personatges habituals i en refrescar la memòria als que hagin oblidat tot el que hi havia passat fins ara, per donar-li un ritme encara més àgil al relat. De manera que els lectors habituals de les aventures d’Artemis gaudiran de ple amb “la cuenta atrás” ja que després de girar la primera pàgina, no podran deixar de llegir fins que no s’acabi el llibre. I prepareu-vos per a un final impactant que us deixarà sense alè.

El millor de tota la saga, sens dubte.

No hay comentarios: