Inventando números

FITXA
=====
Títol: Inventando números
Autor: Gianni Rodari
Il·lustrador: Alessandro Sanna
Edició: Kalandraka Ediciones Andalucía, 2007
Edat: A partir de 6 anys
Temàtica: Imaginació
Puntuació: 3 de 4

RESSENYA
=========
Els protagonistes d’aquesta història no tenen nom. Tampoc sabem res d’ells que no sigui que estan parlant per telèfon i es troben una mica avorrits. Tan avorrits que comencen a inventar números. Alguna vegada heu tractat d’imaginar-vos un número nou? Proveu, tracteu de trobar un número que encara no es faci servir o una mida per utilitzar en lloc de les mides que tothom coneix. És difícil, oi? Doncs això que és difícil per tothom, per en Gianni Rodari és tan fàcil com bufar i fer ampolles.

Estem al davant d’una altra mostra del bon fer del senyor Rodari, acompanyat aquesta vegada per les il·lustracions d’Alessandro Sanna. Unes il·lustracions que criden molt l’atenció, ja que, si d’un primer cop d’ull les trobeu faltes de gràcia, tracteu d’identificar quin número estan representant, és llavors quan us adonareu de com és de divertit trobar, amagades a les imatges, les xifres que els protagonistes s’estan inventant.

Aquest llibre encisarà als més petits de la casa, encara que necessitaran l’ajuda dels més grans per poder llegir amb facilitat la tipografia escollida.

No hay comentarios: