Sóc la supermosca!

FITXA
=====
Títol: Sóc la supermosca!
Autor: Tedd Arnold
Il·lustrador: Tedd Arnold
Edició: Barcelona: Random House Mondadori (Beascoa), febrer de 2007
Edat: de 6 a 8 anys
Temàtica:
Puntuació: 3 de 4

RESSENYA
=========
Aquesta és la història de la trobada entre en Gus, un nen que necessita un animal pel concurs de mascotes de l’escola, i una mosca, a qui en Gus li posarà per nom “Supermosca” per fer honor a les seves habilitats, gràcies a les quals tots dos guanyaran el concurs a la mascota més llesta de l’escola.

Darrera de la portada tornassolada d’aquest llibre, s’amaga doncs una història ben senzilla. Tot i que sembli un llibre amb un format adreçat no a primers lectors, sinó a nens una mica més avesats en la lectura, la veritat és que ens trobem davant d’un àlbum d’alguna manera “camuflat” que pot ser adient per aquells petits lectors que, tot i que ja han passat l’edat dels primers llibres de lectura, encara no són prou madurs per enfrontar-se amb històries més llargues.

És una història d’humor, amb uns dibuixos caricaturitzats que els infants trobaran molt divertits, i un llenguatge molt senzill: està escrit en present i fa servir frases simples (“Una mosca vola”; “Un nen surt de casa”), cosa que farà que els nens s’atreveixin a fer front a la lectura tot sols.

A més, si els infants es queden amb ganes de més, ja poden trobar a les llibreries la segona entrega de les aventures de la Supermosca, “La Supermosca a l’escola”.

No hay comentarios: