La bruixa Pallufa

FITXA
=====
Títol: La bruixa Pallufa
Autor: Laura Baix
Il·lustrador: Oriol Malet
Edició: Ed. Barcanova, SA, 2007.
Edat: A partir de 10 anys
Temàtica: aventures
Puntuació: 3 de 4

RESSENYA
=========
Tota bona bruixa ha de tenir un bon gat negre. Tothom ho sap això. Bé, tothom menys la bruixa més dolenta i egoista de totes les bruixes: la bruixa Pallufa. Seran les altres bruixes les que l’hauran d’avisar que si no aconsegueix un gat que li tregui la mala sort de sobre, s’haurà d’anar del lloc on viu. La Pallufa va per feina i es fa amb una gateta molt negra que es diu Anuca. Els problemes per la Pallufa comencen una altra vegada quan l’Anuca s’enamora d’un gatet molt bufó que es diu Bufet. Un gatet tan blanc, tan blanc, com negre és l’Anuca.

Us penseu que aquesta història va passar fa molts anys? Doncs sí, és veritat, va passar fa molts i molts d’anys. Però les conseqüències de les malifetes de la Pallufa arriben als nostres dies, quan el Dani, un noi que acaba d’arribar a Barcelona i es pensa que no té gaires amics, es troba una nit amb una nimfa papallona i amb un drac d’aigua. Que com es diuen la nimfa i el drac? Doncs Anuca i Bufet.

De segur que, amb aquesta novel·la, us quedareu totalment enganxats al sofà fins a esbrinar com és possible que dos gats s’hagin transformat en una nimfa i un drac, i com s’ho farà el Dani per ajudar-los a tornar a ser com eren abans.

No hay comentarios: