La llave del tiempo - La esfera de Medusa

FITXA
=====
Títol: La llave del tiempo - La esfera de Medusa
Autor: Ana Alonso y Javier Pelegrín
Il·lustrador: -
Edició: Grupo Anaya, SA, 2007.
Edat: A partir de 12 anys
Temàtica: Ciència Ficció
Puntuació: 3 de 4

RESSENYA
=========
La història de la clau del temps va quedar-se, al final de “La torre y la isla”, amb el Martín i els seus companys tractant de fugir de les urpes de la corporació Dédalo. Aquesta vegada, però, no podran fer-ho sense rebre una mica d’ajuda de l’Aedth i el Deimos, dos germans que viuen des de fa anys a la ciutat de Calcuta-Madrás i que tenen molt d’interès en que es faci realitat la trobada que havia marcat la clau del temps a la torre de Saint-Jacques.
Pels que no heu entès res, us recomano que agafeu el primer volum de la saga i en feu una repassada, ja que és necessari haver-lo llegit abans d’endinsar-se en aquesta segona part i els misteris de Medusa.

I pels que us heu llegit el primer i encara teniu pendent aquesta segona part, us aconsello que li doneu una oportunitat, ja que, malgrat els temps morts i que els protagonistes semblin que estiguin de vacances en algun moment, la sèrie té molts punts per convertir-se en un clàssic de la ciència ficció per a joves.

Ah! i d’aquí a un mes, sortirà al carrer “La ciudad infinita”, tercera part de la saga, així que aneu preparant les vostres rodes neurals i practicant amb els vostres tapissos de batalla, que l’aventura continua.

1 comentario:

sfer dijo...

Un comentario sobre esta novela en Bienvenidos a la Fiesta.