El gran bazar

FITXA
=====
Títol: El gran bazar
Autor: Vladimir Radunsky
Il·lustrador: Vladimir Radunsky
Edició: Madrid. Kókinos, S.A., 10/2006
Edat: a partir de 8 anys
Temàtica:

RESSENYA
=========
El nom de l'autor de El gran bazar ja ens posa sobre la pista: V.V. Radunsky Radunsky. Sembla un fet exprés per incitar al joc de simetries i contrastos que és aquest llibre.

Amb l'acurada edició habitual en Kókinos i una estètica "kitsch" molt ben aconseguida, se'ns proposa un joc de lectura i creació en el qual el lector es transforma en escriptor, il.lustrador, dissenyador gràfic... Es tracta d'un gran "recorta, pega y colorea" ple de possibilitats, generades a partir de les propostes que l'autor llença i deixa obertes.

Recomanat "para lectores de 5 a 105 años con mucha imaginación" pel propi autor, pot ser realment interessant veure les solucions que cada lector, segons la seva edat i la seva imaginació, dóna a cada proposta. En aquest sentit, aquest llibre pot ser un bon suport per a tallers de lectura o escriptura tant infantils com d'adults.

El resultat final és la re-creació del propi llibre, que va perden els fulls a mesura que avancem en la lectura. Com bé deia un dels companys habitual en la tertúlia, si voleu conservar aquest llibre sencer al prestatge de casa per poder-lo ensenyar als amics, caldrà que us en compreu dos!

No hay comentarios: