Emily the Strange. Els dies perduts

FITXA
=====
Títol: Emily the Strange. Els dies perduts
Autor: Rob Reger i Jessica Gruner
Il·lustrador: Rob Reger i Buzz Parker
Edició: Barcelona: Cruïlla, 2009
Edat: a partir de 9/10 anys
Temàtica:


RESSENYA
=========
Heus aquí un personatge que va néixer en unes calcomanies, després va passar a les samarretes i bolsos de moda alternativa d’estètica gòtica, més tard a les pàgines d’un còmic i després a un llibre (o el què sembla que serà una sèrie de moment de quatre volums). Estèticament és un personatge suggerent que ben segur tindrà el seu públic però literàriament el llibre m’ha semblat fluix, avorrit i totalment prescindible. Per això he de dir que el meu comentari és parcial perquè no he acabat el llibre.
Emily és una nena d’uns tretze anys que té amnèsia i apareix en un estrany i petit poble anomenat Blackrock. Viu en una caixa de cartró al mig del carrer i troba feina en un bar que es diu Masmorra. La sensació és que tot el llibre s’esforça per mostrar uns personatges fora del normal, estranys, i una Emily que fa coses fora de la llei... però tot sona molt poc creïble. A mi no m’ha atrapat gens, caldrà veure ara el públic jove.
En aquest enllaç podreu veure el seu origen i tot el que fa referència als seus creadors, pel•lícules futures, etc. Només dir-vos que el seu creador va dibuixar l’Emily com a imatge d’ una línia de roba per patrocinar el seu equip de patinadors...

1 comentario:

Anónimo dijo...

doncs me l'acabo de llegir i a mi m'ha encantat