Per Nadal... llibres! (1 de 2)

Ara que els reis, el Pare Noel i el tió estan preparant-se per portar regals a tots aquells infants que s'han portat bé durant l'any, des de l'Al·lots - Petit Príncep us volem proposar alguns enllaços on trobareu recomanacions de novetats de llibres infantils i juvenils.

- Al blog de la Berta Bocado (pseudònim darrera del qual s'amaga una de les participants en les nostres tertúlies - no desvetllarem qui) trobareu una exquisida selecció de llibres recomanats, endreçats en diferents grups d'edat. Des d'aquí, enllacem les diferents seccions perquè visiteu la que més us interessi:

* Per als bebès i els més petits
* Primeres històries
* A partir de 7 anys
* De 9 a 12 anys
* A partir de 12 anys

- La pequeña saltamontes, que també col·labora amb el nostre blog, té una breu però intensa selecció de llibres "para artistas en ciernes". Si amb aquests no teniu suficients, feu un cop d'ull a la selecció que els companys de la llibreria Laie han fet sota el títol "grandes artistas para pequeños lectores".

En breu tindreu també en aquest blog un resum dels llibres millors valorats durant aquest any en les tertúlies. No us desconnecteu!

[Veieu també: Segona part - Última hora]


Per Nadal... un llibre és el millor regal!

No hay comentarios: