Per Nadal... llibres! (última hora)

Com que ens continuem trobant amb seleccions i recomanacions nadalenques molt interessants, us en fem cinc cèntims per si encara no us heu decidit.

- Els amics de la Biblioteca de Cocentaina, en el seu magnífic blog Bibliopoemes, fan un bon grapat de recomanacions, ordenades per edats, i que també inclouen llibres per a pares i, com no, llibres de poesia. Podeu veure tots els enllaços en aquesta entrada.

- Llibres pels qui acaben d'arribar al món, pels qui comencen a somiar, pels qui riuen ara sí, ara també, pels qui són grans i els agraden il·lustrats i ben imaginatius, o pels qui vetllen pels nens, adolescents i joves que conviuen amb ells, són algunes de les categories en què han classificat les seves novetats al Pati de llibres. Una excel·lent selecció fotogràfica.

- Els diaris també en van plens, de llibres infantils.

  • El Periódico (infantils i juvenils).
  • El Mundo.
  • El País (no es troben en línia, però podeu consultar a les biblioteques el suplement El Quadern del passat dijous 17 de desembre, on trobareu una selecció feta pel Pep Molist, o el Babelia del 19 de desembre, amb un especial sobre LIJ).
- Lo + 2009 és la selecció de la Fundación Germán Sánchez Ruipérez amb el bo i millor de LIJ que s'ha publicat durant aquest any.

- També les biblioteques de la Diputació de Barcelona recomanen alguns llibres per aquestes festes en aquest apartat del seu web Chilias.

- I per acabar, la selecció de recomanacions que el Jaume Centelles, referent en l'àmbit de les biblioteques escolars, ha fet per repartir entre els pares i mares de l'escola Sant Josep - El Pi de l'Hospitalet de Llobregat, i que amablement ens ha permès facilitar-vos també a tots vosaltres.

Com veieu, no hi ha cap excusa per no regalar un bon llibre!

[Veieu també: Primera part - Segona part]


Per Nadal... un llibre és el millor regal!

1 comentario:

Manuel dijo...

Uau! quanta feina heu fet, eh! i quanta diversitat. HO publicarñe al meu blog.

Bones festes i bon any