Història de l'U

FITXA
=====
Títol: Història de l'U
Autor: Rosa Osuna
Il·lustrador: Rosa Osuna
Edició: Barcelona: Thule, 2010 (col. Trampantojo)
Edat: 8 anys
Temàtica: filosofia, coneixement personal


RESSENYA
=========
Tots en un moment o altre de la nostra vida ens hem preguntat qui som, a on anem, què farem en el futur… preguntes que l’home al llarg de la historia s’ha fet sense aconseguir cap resposta certa. La historia de l’U part d’aquesta base filosòfica de la recerca de la identitat.

L’U és un divertit ninot de plastilina que es qüestiona qui o què és, quina és la seva feina. Vol saber quina és la seva funció, per què ha estat creat, per què ha anat a parar a aquella taula de treball.

Cadascuna de les pàgines que conformen aquesta entranyable història pot ser interpretada tant en el conjunt de l’obra com individualment ja que permet una interpretació individual de cada escena.

Un llibre original, tant per la història, la seva narració, la varietat de tècniques d’il•lustració i la seva composició i la seva originalitat.

Tot i que les comparacions són odioses podíem situar aquest llibre en el mateix nivell que El llibre dels grans contraris filosòfics d’Óscar Brenifer en el que s’apropa la filosofia als més petits.

No hay comentarios: