La gran orquestra dels animals

FITXA
=====
Títol: La gran orquestra dels animals
Autor: Daniel Monedero
Il•lustrador: Óscar T. Pérez
Edició: Barcelona: Thule, 2009
Edat: de 6 a 8
Temàtica:


RESSENYA
=========




Ja fa mesos que esperàvem poder gaudir d’aquest llibre, doncs va ser el novembre quan els seus autors, que a Internet viuen a “El Canibalibro”, van compartir el vídeo que poden veure aquí sobre i que és una impecable presentació de la història que ara ens arriba de la mà de Thule. Una història senzilla però efectiva, narrada de forma molt poètica, i que tot i deixar un regust un pèl moralista (respectem els animals; no destruïm el seu habitat) es llegeix amb molt de gust.
Ajuda a fer-ho especialment el món visual que crea l’il•lustrador, que ofereix la seva pròpia lectura de la història, proposant imatges que, com a bon professional, no pretenen només descriure el que diu el text, sino també, i molt més important, transmetre el món de sensacions que hi ha descobert. Un món on la música, és clar, hi juga un paper molt important.
Una parella artística que caldrà seguir i dels quals ja es pot gaudir d’un nou llibre, aquest cop publicat per La Galera, Artistas Insólitos, que aviat trobaran també ressenyat en aquest blog.

1 comentario:

El canibalibro dijo...

Estimados amigos,

Muchísimas gracias por el espacio que habéis dedicado al libro en vuestro blog.

Estamos muy agradecidos.

Un saludo.