Al llit, horribles!

FITXA
=====
Títol: Al llit, horribles!
Autor: Isabelle Bonamean
Il·lustrador: Isabelle Bonamean
Edició: Barcelona: Corimbo, 2010
Edat: a partir de 4 anys
Temàtica: pors nocturnes


RESSENYA
=========
A la Cèlia li cost molt dormir. Té por i tem els monstres que viuen al bosc. Abans d’anar a dormir la mare li explica que no ha de tenir por, que el Sufi, el seu gat, estarà al seu costat i la protegirà de tots els perills que puguin sorgir.

Just en el moment en que la Cèlia tanca els ulls comença un viatge fantàstic cap a un bosc on es trobarà amb “els horribles”. El Sufi, que és molt valent, no dubta ni un instant en enfrontar-se a bruixes i ogres per tal de protegir a la Cèlia i aconseguir el seu objectiu: que tothom dormi!

Un llibre divertit amb personatges simpàtics, que transmeten energia positiva i alegria prenent un protagonisme absolut en la història i centren l’atenció del lector. Una il•lustració neta, càlida amb fons neutres que permeten al lector concentrar-se en els personatges protagonistes facilitant la lectura i la seva comprensió.

Si el tema del llibre no destaca per la seva originalitat, en tant que ha estat tractat àmpliament al llarg de la història de la literatura infantil i juvenil, podem destacar que aquest tarannà positiu que impregna la història facilita el tractament del tema mostrant situacions ds d’un punt de vista divertit i còmic.

No hay comentarios: