Peter Pan (pop-up)

FITXA
=====
Títol: Peter Pan
Autor: J. M. Barrie
Adaptació: Libby Hamilton
Il·lustrador: Paul Hess
Edició: MacMillan, 2010
Edat: de 0 a 6
Temàtica: clàssic en versió pop-up


RESSENYA
=========
Fa uns dies presentant una bibliografia dedicada al llibre joc vaig mostrar aquest llibre de Pop Up, que presenta una versió del clàssic Peter Pan. D’entre els cinquanta títols que configuraven la bibliografia puc afirmar que aquest va triomfar per sobre de tots els altres, amb diferència. MacMillan ha editat un àlbum que ha superat la màgia de les 3D amb Pop up de gran format, va més enllà afegint-hi sons, una musicalitat breu però molt efectista, que ens sorprèn amb el tic-tac del rellotge que ha perdut junt amb la mà el capità Garfi, el riure infantil i feliç dels nens habitants del país de Mai més, o fins i tot, les campanes de l’impressionant Big Ben.

Reviu les aventures de Peter Pan i els seus amics, comparteix amb els més petits la història d’aquest nen que no volia fer-se gran, de la seva amistat amb la fada Campaneta o la constant lluita amb els pirates, i no oblidem la dolça Wendy, aquesta relació que farà trontollar totes les conviccions del decidit Peter.

Un llibre regal espectacular, que sorprèn a cada pàgina, que no es limita a uns desplegables impactants, sinó que hi ha tota la història per ser contada amb detall i els sons que apareixen en alguns moments constitueixen instants màgics per al nen.

No hay comentarios: