L'estiu ja és aquí!

... i per celebrar-ho, us deixem els enllaços a algunes guies de lectura i seleccions de llibres de literatura infantil i juvenil que hem trobat en els nostres viatges navegant per la xarxa o que amablement ens han fet arribar.
- Al número 69, la revista Faristol va publicar una selecció del bo i millor del publicat a casa nostra durant el 2010. Un bon lloc on començar a buscar lectures per aquest estiu, no trobeu? Descarregueu el document en pdf des d'aquest enllaç.
- De vacances! és la guia de lectures recomanades de la Biblioteca Bon Pastor de Barcelona.
- La guia Llegir: it's free! ens proposa novel·les juvenils i còmics des de la Biblioteca Pública de Tarragona.
- Recomanacions per infants, joves i adults, des de les Biblioteques de l'Hospitalet.
- Des de la biblioteca Roca Umbert de Granollers, la nostra contertuliana Glòria Gorchs ens fa arribar una guia de novetats de novel·la juvenil, per engrescar els adolescents a llegir.
- I una altra contertuliana, la Marta Martí, ens fa arribar les recomanacions de les biblioteques de Terrassa a les escoles de la ciutat (organitzades per cicles educatius!)
- Lecturas para vacaciones inclou les recomanacions per a totes les edats de la Fundación Germán Sánchez Ruipérez.
- A la sombra de las letras és la guia de recomanacions estiuenques del Club Kirico.
- Gustavo Puerta signa les recomanacions de les biblioteques municipals de Huesca a la guia El placer de leer también en verano.
- I com sempre, no podien faltar a la nostra cita els companys de Tamarite de Litera: des del CEIP San Miguel i des de la biblioteca municipal, ens envien també un bon grapat de suggeriments de lectura.

Si cau a les nostres mans algun altre recurs que ens ajudi a trobar i triar llibres pels més petits, actualitzarem aquest llistat. En sabeu d'algun que ens haguem descuidat? Deixeu-nos un comentari!

... i que passeu un estiu ple de llibres i lectures!

No hay comentarios: