Alcántara + Gusti




Algunes imatges de la trobada el passat dilluns 20 d'octubre de 2007 amb el tàndem Ricardo Alcántara + Gusti.

[Visiteu el blog del Gusti!]

Sota, el que havia de ser el primer llibre de la parella, Qui recull les caques de gos, i l'últim, de moment, El xaman de la tribu (feu click sobre el títol per llegir-ne la ressenya).


3 comentarios:

Estygran dijo...

Ei, quina llàstima haver-m'ho perdut, segur que va valer moltíssim la pena. Espero que després de les meves oposicions pugui tornar a gaudir de tots vosaltres de nou. Felicitats i fins aviat, Esther

Anónimo dijo...

Gràcies per haver-me deixat participar en aquesta trobada tan interessant amb el Gusti i el Ricardo. Vaig quedar enantada amb els sus comentaris i reflexions. Espero que la feina em permeti venir altres vegades.

Anónimo dijo...

Hola a totes i a tots, realment va ser molt interessant, perquè era com si haguessin vingut tres persones: en gusti, el ricardo i en gusti&ricardo.
m'agradarà que en parlem el proper dia perquè jo crec que en Gusti, per exemple, estava tan enllà, tan lluny de les opinions de la gent, que sembla que li molesti que "flipem" amb la seva feina, o que ho troba una actitud falsa. I jo en canvi crec que els seus treballs són molt bons. Només per les expressions dels animals que surten al llibre de Ernest, ja crec que és un llibre molt important... (recordeu que un dia al jimbotó demanava llibres amb expressions de cares? doncs no és tan fàcil trobar-ne!!)
bé no sé si m'explico... parlem el dia 12.
una abraçada i merci a les tres organitzadores: sfer, maria i l'helena...
glòria