Yo soy el rey

FITXA
=====
Títol: Yo soy el rey
Autor: Leo Timmers
Il•lustrador: Leo Timmers
Edició: Barcelona: Claret, 2008
Edat: de 0 a 6
Temàtica:


RESSENYA
=========
Leo Timmers, a qui molts reconeixereu com l’autor i il•lustrador de l’endevinalla visual que és “Qui condueix?”, ens porta ara un altre divertiment “animal” amb aquest “Yo soy el rey”, on un catàleg d’animals es disputen la corona del rei de la selva (que ha perdut a la portada del llibre, mentre fa una becaina), reclamant la seva reialesa per diferents raons (des de ser vell i savi, com l’elefant, fins a llessst com la ssserp o elegant com el flamenc); a més, tots afegeixen que la corona els senta d’allò més bé - tot i que el lector, més llesssst que la ssserp, s’adonarà que a qui li senta realment bé és al seu legítim propietari, que (i sento destripar-vos el final) acabarà per recuperar el que des d’un principi li pertanyia.
Un llibre per a petits lectors, on els colors llampantas (tant pels animals, que ocupen cadascun una doble pàgina, com pels fons de les il•lustracions, sense cap més element que el color) són els protagonistes.

2 comentarios:

L'Espolsada llibres dijo...

Jo també l'he recomanat aquesta setmana pels més menuts. Afegir-hi que el llibre també està editat en català per Claret Kids.

sfer dijo...

Gràcies, Espolsada :-)