Esto es Londres

FITXA
=====
Títol: Esto es Londres
Autor: Miroslav Sasek
Il·lustrador: Miroslav Sasek
Edició: El patito editorial, 2010
Edat: a partir de 7 anys
Temàtica: guia de viatge infantil


RESSENYA
=========
Gràcies a l’editorial gallega “El Patito Editorial” s’ha recuperat aquest meravellós llibre així com també “Esto es París” i, segurament, els seguiran la resta de títols del mateix autor dedicats a diverses ciutats de tot el món.

L’autor i il•lustrador, Miroslav Sasek, nascut a Praga el 1916 i mort el 1980 va escriure aquest llibre el 1959 i va tenir un gran èxit en una època en què el món estava molt menys globalitzat i era molt més complicat i poc usual el desplaçar-se a una gran ciutat del món. Per tant, aquestes encantadores guies eren finestres obertes a una realitat desconeguda per a la majoria de gent i mostraven tant els edificis i racons més emblemàtics, com els habitants i els seus costums. Les il•lustracions, aparentment senzilles, són d’un gran realisme i amb infinitat de detalls. El text, breu i concís, està degudament actualitzat al final del llibre amb les correccions corresponents.

Aquesta guia és una delícia per a mirar amb els nens i no tan nens abans i, sobretot, després de visitar Londres, en aquest cas, ja que hi reconeixem l’esperit de la ciutat en cadascuna de les seves pàgines.

No hay comentarios: