Fem la maleta

FITXA
=====
Títol: Fem la maleta!
Autor: J. C. Girbés
Il·lustrador: Sílvia Ortega
Edició: Animallibres, 2011
Edat: de 2 a 5
Temàtica: imaginació


RESSENYA
=========
Bromera ha ampliat la seva col•lecció “Llibres de Cartró” amb quatre títols nous que tracten de situacions quotidianes protagonitzades sempre pels més menuts. L’objectiu és fomentar, d’una manera divertida i plaent, l’hàbit de la lectura des de primeres edats. Els protagonistes són en Marc, un nen de 2 anys, i l’Andrea, de 4. Els relats transcorren sempre en un context real i quotidià que ens planteja situacions familiars i amb dosis d’humor. Amb aquest títol, ‘Fem la maleta!’ acompanyarem als protagonistes, en Marc i l’Andrea en els seus viatges més enllà de selves, deserts i països llunyans.

Aquesta proposta d’Animallibres m’ha agradat molt, ja que sempre he defensat que els llibres, amb les seves històries i il•lustracions són el bitllet per els més increïbles viatges, i aquest títol n’és una excel•lent mostra. Amb un text molt simple escrit amb lletra de pal que facilitarà la lectura als infants que tot just inicien aquesta etapa en el seu aprenentatge (podran fer-ho solets com els nens grans), text que va acompanyat per el treball de Sílvia Ortega, un seguit d’imatges alegres treballades amb colors càlids i plenes de detall, especialment us recomano que us entretingueu amb la última imatge, un treball excel•lent, dolç i tendre que resulta d’allò més entranyable. Els petits lectors descobriran que amb els llibres poden anar molt lluny. Obriran els ulls a l'aventura de llegir!

Fem la maleta!’ resulta ser una molt bona tria per a pre-lectors, el format de cartró d’una mida fàcilment manejable per les seves manetes resulta ideal per permetre que siguin ells qui el manipulin amb llibertat sense haver de patir que es trenqui, poseu-lo a la llista dels reis.

2 comentarios:

Silvia dijo...

Moltíssimes gracies per la ressenya!
M'agrada molt la vostra botiga, es tot un referent.

una abraçada

Silvia Ortega

Tirant al cap dijo...

Moltes gràcies per la recomanació. És un goig que us agrade la col·lecció!
Una abraçada,
JC Girbés