La curiosa historia del señor Pájaro

FITXA
=====
Títol: La curiosa historia del señor Pájaro
Autor: Piret Raud
Il·lustrador: Piret Raud
Edició: Libros del zorro rojo, 2011
Edat: de 4 a 10 anys
Temàtica: la recerca d'un mateix


RESSENYA
=========

No és estrany que acabin de premiar la feina de l’editorial “Libros del zorro rojo” perquè s’ho mereixen. Àlbums com aquest ho reafirmen.


La curiosa historia del señor Pájaro ens parla d’un ocell que troba que la seva vida no és el que ell esperava... I comença una recerca, la recerca d’ell mateix. I prova a viure altres vides: prova a viure com un coixí, com un eriçó, com una pastanaga, com una guineu... I tot i provar i provar i seguir provant no s’acaba de trobar a si mateix. Fins que apareix l'encisadora senyora Pajarita. Sense cap rin-tin-tin estrany. Que n’és de maca, la senyora Pajarita. Cal parar atenció a com la dibuixa... té un aire a lo “Kate Moss” innegable, i sense perdre les seves essències ocellístiques, però té una cadència de cadera, un estil, un aire chic aclaparant. Pocs fulls abans apareix una senyora vaca que... Deu-ni-do, que guapa que és, aquesta senyora vaca.

Les il•lustracions són vibrants. I brillants. I l’album en conjunt, excepcional. Absolutament recomenable.

2 comentarios:

Joel Artigas dijo...

Aquest pinta molt bé! Me l'apunto a la meva llista de llibres interessants. També en faré una publicació al meu bloc. Interessant!

Salutacions.

Joel Artigas dijo...

Molt interessant! Ja l'he recomanat al meu bloc. Si vols en pots fer una ullada. Moltes gràcies per la recomanació, de debó.

Salutacions.