Mama, vull dormir al teu llit!

FITXA
=====
Títol: Mama, vull dormir al teu llit!
Autor: Harriet Ziefert
Il·lustrador: Elliot Kreloff
Edició: Joventut
Edat: a partir de 3 anys
Temàtica: hàbits, família, por, autonomia


RESSENYA
=========
Ja s’ha fet de nit i és l’hora d’anar a dormir. La mare de l’Èric cobreix la gàbia de l’ocell, el pare envia el conill a dormir al seu jaç, el bebè s’adorm al bressol i l’Èric també s’estira al seu llitet. Al cap d’una estona tothom dorm…menys l’Èric . I és que el que realment vol l’Èric és anar a dormir al llit dels pares. Se’n sortirà?

Una història amb una clara vocació de ser d’utilitat a pares desesperats de compartir llit amb petits roncaires que els claven cops de peu a mitja nit i els condemnen a dormir en postures impossibles allunyats, inexorablement, de la seva parella sentimental.

Els dibuixos d’Elliot Kreloff amb línees gruixudes fetes amb ceres i l’acoloriment de les il•lustracions que se surt dels límits de les ratlles recorda els dibuixos que fan els infants. No obstant això, les expressions de cada un dels personatges son riques i la senzillesa de la perspectiva ens transporta directament a l’univers infantil.

Es tracta d’un àlbum il•lustrat simpàtic que segur agradarà als nens i nenes que comprendran a la perfecció els instints del gosset protagonista.

Ara bé, potser no agradarà tant als defensors/es de la criança natural i el collit.

1 comentario:

Isa Romero Cortijo dijo...

Bon dia! Vos anime a participar al sorteig d’un exemplar firmat de “Pablito no quiere nacer”. Ja que seguisc el blog des de fa un temps, no volia que vos perdéreu l’oportunitat.

Un beset,
Isa