El tiempo del gigante

FITXA
=====
Títol: El tiempo del gigante
Autor: Carmen Chica i Manuel Marsol
Il·lustrador: Manuel Marsol
Edició: Fulgencio Pimentel, 2016
Edat: a partir de 5 anys
Temàtica: pas del temps


RESSENYA
=========

Una meravella, aire fresc. Un àlbum destinat a gaudir i veure passar el temps, a contemplar el silenci i allò que ens envolta encara que sigui petit o ens passi inadvertit.

Un gegant explica, o es queixa, que no passa res al seu voltant. Però nosaltres, si som observadors, sí podem veure que passen moltes coses. La primera cosa fascinant i excepcional, per exemple, és el mateix gegant. El gegant té al cap un petit brot el qual anirà experimentant uns certs canvis...

Text breu i concís el qual segur que ens provoca un somriure lleu quan veiem que allò que diu i el que veiem potser va en direccions oposades, generant-se així un cert humor amable.

Tractat d’una manera molt elegant i amb una edició molt acurada. Manuel Masol crea amb les seves il·lustracions el temps lent que necessita i evoca l’àlbum a partir d’il·lustracions a sang les quals adopten de vegades punts de vista objectius fent-nos sentir grans com el gegant o subjectius quan es vol crear la distància necessària amb aquest.

Gama de colors molt personal per realitzar un bon art digital que barreja textures i plàstica artesanal.

Podeu perdre tot el temps del món amb aquesta delícia d’àlbum que pot servir com a reflexió sobre no deixar passar el moment, d’estar atents a tot el que passa al nostre voltant i donar importància a tot el que ens envolta.


El tiempo del gigante, de Carmen Chica y Manuel Marsol from fulgenciopimentel on Vimeo.

No hay comentarios: