¿Por qué el arte está lleno de gente desnuda?

FITXA
=====
Títol: ¿Por qué el arte está lleno de gente desnuda?
Autor: Susie Hodge
Il·lustrador: -
Edició: Librooks
Edat: a partir de 6 anys
Temàtica: art


RESSENYA
=========
Un molt bon llibre de coneixements sobre el món de l’art.

M’ha agradat per diversos motius: primer, perquè té un format que el fa apte per tot tipus de nivells i/o inquietuds. Gràcies a la fórmula de “Preguntes amb xispa” i diversos tipus de capçaleres i grafies cridaneres, aconsegueix despertar la curiositat tant a infants com a joves (... i segur que a més d’un adult també!).

També m’ha agradat molt perquè traspua humor -i una mica de provocació- en l’enfocament de tots els temes que tracta: des de perquè hi ha tants nuus en el món de l’art, a perquè són més valuoses les obres dels artistes un cop aquests han mort.

I també prova d’explicar el significat de molts tipus d’obres, corrents i artistes. Des perquè les obres d’alguns artistes són tan turmentades com les seves pròpies vides a perquè el fet que pintar una línia vermella sobre un fons blanc es considera una obra d’art magna i no una passada amb un corró d’un pintor de parets de cases –que s’ha quedat a mitges-.

En general, diria que té la fita de despertar curiositats i, després, un pot aprofundir més o menys, depenent de l’interès que li desperti tal o qual obra o moviment.

No hay comentarios: