Missió: mitjons justiciers

FITXA
=====
Títol: Missió: mitjons justiciers
Autor: Ds Sherringford
Il·lustrador: Elisa Rocchi
Traductora: Mercè Ubach Dorca
Edició: La Galera, 2018
Edat: a partir de 8 anys
Temàtica: detectius, bullying


RESSENYA
=========
Lectura lleugera detectivesca d'un grup de cinc amics que pertanyen a l'Agència AlfaZeta, especialista en resoldre problemes greus. Els components són tres noies i dos nois entre 7 i 13 anys, cadascú amb un nom en clau i una particularitat destacada.

La colla viu a l'Illa de Man, que forma part de les illes Britàniques, i es desplacen allà on els reclamin, via una xarxa social dedicada i reservada a nois i noies menors de 16 anys. En el primer dels seus llibres resolen el cas a la Illa de Man i en els següents llibres es desplacen a Bèlgica, Gibraltar, França, Mali i Guinea. En aquesta ocasió, viatgen un cap de setmana a Milà, Itàlia, per descobrir perquè l'Allegra canvia l'humor i no es relaciona com abans amb el seu entorn.

La coberta ja ens dóna una pista del tema de la missió a investigar, hi posa "Stop bullying", i es que l'Allegra se sent avergonyida a causa d'uns companys de classe que se'n riuen de la seva forma de vestir. L'enginy dels agents secrets farà girar la truita i que tot torni a la normalitat.

Aquest llibre forma part de la col·lecció "Anita Garbo's secret agency" i actualment consta de sis volums, cadascú ambientat a un lloc del món. Es poden trobar en català i castellà. Els llibres es poden llegir desordenadament, ja que a l'inici et situa, a les guardes hi ha una fitxa de cada component i t'ubica on es desenvoluparà l'acció.

No hay comentarios: