El gran libro de los animales

FITXA
=====
Títol: El gran libro de los animales.
Text: Henning Wiesner i Walli Müller.
Il·lustracions: Günter Mattei.
Edició: Editorial Edaf, 2008.
Edat: A partir de 8 anys.
Temàtica: Coneixements.


RESSENYA
=========
Quan un s’atura a pensar sobre la raó de l’existència dels zoològics, potser no tingui ben clara la important tasca de conservació de les espècies que realitzen. Aquest llibre ens la deixarà ben present, donant-nos moltes dades significatives dels animals que podem trobar avui dia als zoos importants, i també d’alguns que no hi trobarem.

Organitzat en forma de fitxes explicatives, a més de dades curioses també podrem trobar capítols dedicats a l’evolució i als costums adquirits per algunes espècies per poder sobreviure. Pot ser interessant per a totes les edats, ja que conté explicacions ben curioses que ni tan sol alguns adults sabrien donar (per exemple, quin és el principi pel qual les aus poden volar), però s’ha de dir que els més petits necessitaran l’ajuda d’algú per poder comprendre algunes explicacions.

Només podem queixar-nos de no tenir més a prop el Tierpark Hellabrunn de Munich, el zoològic que dirigeix l’autor del llibre, per poder consultar l’obra al mateix temps que fem la visita per les instal·lacions.

No hay comentarios: