El nen

FITXA
=====
Títol: El nen
Autor: Laurence Gillot
Il·lustrador: Olivier Balez
Edició: Barcelona: Combel, 2008
Edat: a partir de 9 anys
Temàtica: cinema, Charles Chaplin, infants


RESSENYA
=========
L’editorial Combel pretén apropar els més petits al món del cinema i més en concret al de l’humor de Charlot a través d’una col·lecció d’àlbums amb adaptacions d’algunes de les pel·lícules més destacades de Charles Chaplin.

La història de El nen és una de les pel·lícules més tendres i emotives de la filmografia d’aquest excepcional còmic fet que queda plenament reflectida en aquesta adaptació on es mantenen aquells tocs d’humor, astúcia i intel·ligència de les pel·lícules.

Una jove actriu decideix abandonar el seu nadó en una barri ric amb la intenció que una família benestant es faci càrrec del petit i pugui donar-li unes condicions de vida que ella, en aquells moments, no li pot oferir. La casualitat portarà a aquest nen fins a Charlot que se’n responsabilitzarà i el farà créixer amb la seva particular manera de fer i entendre la vida.

Un capítol final a mode de making off ofereix informació extra sobre la pel·lícula, el rodatge, els actors i actrius participants i curiositats i circumstàncies en les que es va rodar fent més entenedora la història.

No hay comentarios: