Bon Nadal... i bons llibres!


Com ja vam fer l'any passat, a més de desitjar-vos unes molt bones festes, també volem adreçar-vos a alguns recursos on trobareu suggeriments de llibres per regalar als més petits ara que els Reis estan a punt d'arribar.

- Per primer any, els/les tertulians/es hem triat els nostres llibres preferits del 2011.
- Algunes de les nostres tertulianes, a les seves biblioteques, també han fet guies de recomanacions. Aquí trobareu la guia de la Biblioteca Roca Umbert de Granollers, la de la Biblioteca Ernest Lluch de Vilassar, la de les biblioteques de Terrassa, o la de la Biblioteca de Vila de Gràcia.
- A Internet, blogs com Poesia Infantil i Juvenil, Boolino, Kireei, L'Illa dels llibres o Anika entre Libros també han fet les seves seleccions.
- I si encara no heu tingut prou amb tots aquests suggeriments, podeu continuar amb els de la Revista Babar, l'escola Sant Josep - El Pi, les llibreries Kirico, el CEIP San Miguel i la biblioteca de Tamarite, els companys d'a Corunya (amb un especial sobre còmic), les amigues del Pati de llibres, o les companyes de les biblioteques de Girona.

En fi... que no hi ha excusa perquè el tió no cagui un llibre o perquè els Reis no el deixin dins el mitjó, sota l'arbre o allà on faci falta!

3 comentarios:

Joel Artigas dijo...

Moltes gràcies! Ens serà mol útil aquesta entrada. Jo també us desitjo un bon nadal i un molt bon any. Gràcies per tot el que ens aporteu diàriament.

Salutacions.

Un chat botté dijo...

http://www.bibgirona.cat/assets/documents/000/080/208/GUIA_NADAL_2011.pdf

Sder, acabo de trobar aquesta selecció de les companyes de Girona.

gràcies per la recopilació!!!

sfer dijo...

Gràcies, gat amb botes, ja l'hem afegit.

I gràcies també Joel pels teus comentaris (aquest i tots els altres!) :-)