En marxa!

FITXA
=====
Títol: En marxa!
Autor: Patricia Geis
Il·lustrador: Patricia Geis
Edició: Combel, 2012
Edat: de 5 a 10 anys
Temàtica:


RESSENYA
=========

Que terriblement llargs poden fer-se els viatges amb nens, “Falta molt?”, “Tinc gana”, “Tinc set”, “M’avorreixo”, “Tinc pipi”, vaja tots els mals del món els ataquen quan ens trobem immersos en un viatge, a vegades, quan només fa una estoneta que hem iniciat la marxa, realment, pot esdevenir-se un autèntic infern.

És per això mateix que he celebrat i molt, la publicació d’un llibre que hauria de ser imprescindible a l’hora de sortir de viatge, amb més de 30 divertits jocs per no avorrir-se durant els trajectes en cotxe, en tren, en vaixell o en avió. Inclou paper especial, dos retoladors esborrables i 40 adhesius reutilitzables per jugar una vegada i una altra. El millor antídot contra la temuda pregunta: «Que falta gaire?»

L’editorial Combel ha publicat un títol perfecte per aquests moments, tenint cura de tots els detalls físics, estructura apaïsada que permet que dos infants o per què no un adult i un infant comparteixin els jocs que es plantegen a cada pàgina, que no són pocs, des de clàssics com el tres en ratlla, el connecta quatre, els vaixells, endevinar qui és qui a jocs de paraules amb enganxines i un munt de propostes interessants. Un llibre ideal per regalar, que agradarà molt als nens i agraireu molt els pares.

No hay comentarios: