Iaia, vine amb mi!

FITXA
=====
Títol: Iaia, vine amb mi!
Autor: Mercè Viana Martínez
Il·lustrador: Cristina Duran
Edició: Tàndem Edicions, 2011
Col·lecció: La bicicleta groga
Edat: a partir de 8 anys
Temàtica: relacions familiars


RESSENYA
=========
Tàndem Edicions és una editorial de València amb molta personalitat i enfocada principalment cap a la literatura infantil i juvenil. Ha publicat aquesta deliciosa i profunda història sobre la relació d’una nena mexicana amb la seva àvia, amb la que viu des que la seva mare ha emigrat a Espanya. La complicitat entre les dues i l’estimació i respecte que es tenen són d’una tendresa extraordinària.

La Mercè Viana, escriptora valenciana de llarga trajectòria, ha escrit aquest text preciós i la Cristina Duran, també de València, l’ha acompanyat d’unes boniques il•lustracions amb molt de color i amb els trets característics de les seves imatges.

Es tracta d’un llibre que de ben segur ajuda a comprendre la realitat d’haver d’emigrar a un altre continent per guanyar-se la vida i el que significa viure segons uns altres costums i tradicions, lluny de la família. És càlid i amable, amb molt de sentiment.

2 comentarios:

Violeta dijo...

Hola, em dic Violeta i sóc mestra. Us escric perquè m’agrada molt el vostre bloc i l’he afegit al meu (http://englishandmuchmore.blogspot.com)
És impressionant el treball que esteu fent. Us felicito!
He vist que teniu els blocs que us enllacem. Si voleu enllaçar el meu estaré molt contenta. Aquest any estic fent animació a la lectura i gaudeixo molt fent-ho! Crec que els alumnes també! jeje

Salutacions

sfer dijo...

Hola Violeta! Gràcies pel teu comentari... i per l'enllaç, és clar! Ja hem posat un enllaç al teu blog a la nostra secció d'enllaços amics. Salutacions!