Gato y Pez ¿A dónde van las olas?

FITXA
=====
Títol:
Gato y Pez ¿A dónde van las olas?
Autor: Joan Grant
Il·lustrador: Neil Curtis
Traducció: Elena del Amo
Edició: Barcelona: Libros del Zorro Rojo, 2013
Edat: 4
Temàtica:


RESSENYA
=========
Gat i Peix tornen amb noves aventures. Al primer llibre els dos personatges es van conèixer i van assentar les bases de la seva amistat mostrant-se els seus espais habituals, les seves realitats i per tant el seu jo interior, acceptant les diferències de cadadascun.

Aquesta amistat assolida, en aquest nou àlbum, s’ha de tornar a reforçar fent que tots dos, de nou mitjançant el viatge, acceptin les seves limitacions i puguin conviure amb felicitat amb elles.
Els dos personatges se n’adonaran que són únics i que allò que els limita o els fa especials forma part de la manera única de ser que té tothom.
L’amistat es veurà reforçada gràcies a la idea de què la diferència i les particularitats sumen si s’accepten.

Libros del Zorro Rojo presenta un àlbum dintre de la seva elegància habitual i del seu gust especial pel blanc i negre. Joan Grant torna a crear una història que amb poques paraules diu molt, senzilla i concreta. Les il•lustracions de Neil Curtis tornen a impressionar pel seu treball virtuós amb el positiu-negatiu del blanc i negre fent que les figures quasi icòniques que apareixen tinguin una gran força.
Podem veure nous personatges animals que els ajudaran a entendre millor el món que els envolta i les seves particularitats.

Llàstima de la traducció del títol “Cat and Fish. Go to See” Que vindria a ser “Gat i Peix, van a veure” i no aquest “¿A dónde van las olas?”

Tot i repertir-se en alguns aspectes amb l’anterior àlbum dels dos personatges, aquesta nova entrega resulta del tot imprescindible!

No hay comentarios: