Sant Jordi 2013

Imatge de zeliq

Si encara no teniu clar quin llibre regalar demà als infants que us envolten, aquí us deixem, com cada any, alguns dels suggeriments que han arribat a la nostra bústia...

... des de la biblioteca Roca Umbert de Granollers i de la mà de la companya de tertúlies Glòria Gorchs.
... des de les biblioteques de Terrassa.
... i també des de les biblioteques de Girona!
... des de l'escola Sant Josep El Pi de L'Hospitalet, capitanejada pel mestre Jaume Centelles.
... des de terres aragoneses, des d'on la Mariona ens fa arribar cada any les seves propostes.
... des d'una petita però imprescindible llibreria de Les Franqueses.
... o des d'un gran equip de llibreries com és el Club Kiriko.

I com sempre, us podeu acostar a remenar llibres i triar el que més us agradi al local del carrer Consell de Cent, 266, o a la parada de la Rambla de Catalunya cantonada amb Consell de Cent.

Que passeu un bon Sant Jordi!

2 comentarios:

Susanna dijo...

És impresentable i una gran falta de consideració cap al públic i de visió comercial que poseu a l'estand de la Rambla Catalunya una persona que no entén el català.

Paula Jarrin dijo...

Benvolguda Susanna,
Sóc la Paula, la mestressa de la llibreria Al•lots. Com ben sabràs, nosaltres som una llibreria molt petita. Hi treballem només dues persones, jo mateixa a la direcció i el meu company que em dona un cop de mà (ell a mitja jornada). El dia de Sant Jordi necessitem un equip de 8 o 9 persones per poder atendre tant a la parada com a la botiga. Tots han de ser de la nostra absoluta confiança. Els 9 que ens van acompanyar son 9 tresors, vitals, càlids, treballadors i d’absoluta confiança. Com ben dius, una d’elles fa molt poquet que viu a Barcelona i jo era conscient del seu nivell de coneixement de la llengua. Però va pesar més la confiança i el fet de donar una oportunitat de feina a algú que està fent-se camí. Una oportunitat com la que vaig tenir jo mateixa, ara ja fa més de 10 anys quan vaig creuar l’oceà i vaig aterrar en aquesta terra tan bonica.
Em sap molt greu que t’hagis sentit ofesa, no era pas la nostra intenció. I tant de bo, que aquesta persona tingui més oportunitats i que el proper Sant Jordi estigui al meu costat amb un millor nivell de comprensió i de parla de la llengua.
Gràcies.
Paula Jarrin
(paula@llibreriaallots.com)