La nena que només es va poder endur una cosa

FITXA
=====
Títol: La nena que només es va poder endur una cosa
Autor: Eulàlia Canal
Il·lustrador: Valentí Gubianas
Edició: Animallibres, 2014
Edat: a partir de 6 anys
Temàtica:


RESSENYA
=========
La petita Lena té un problema gran, no sap que regalar a la seva àvia pel seu aniversari, un aniversari molt especial, ja que compleix 100 anys. El seu mestre i els companys de classe l’ajudaran a trobar el regal idoni amb una pluja d’idees d’allò més variada.

Eulàlia Canal ens presenta una història tendra i divertida per a primers lectors. El valor d’aquesta lectura és que tot i ser un llibre curtet presenta i enceta nombrosos temes per a tractar amb els infants. Petits tastets que evoquen la relació entranyable entre avis i néts, l’amor pels llibres i la lectura, la descoberta de l’escriptura, el valor del treball en equip o la diversitat. Alhora, també ens parla de les preguntes, dubtes o preocupacions que afrontem ja de petits. Els rebels cabells de la Lena són un mirall dels seus pensaments, i es rinxolen en forma d’interrogants quan rumia capficada.

Les il•lustracions de Valentí Gubianas, amb una gamma cromàtica intensa, creen escenaris brillants i sensorials a doble pàgina que ens capbussen en un món de fantasia i imaginació.

Si voleu descobrir qui és la nena que només es va poder endur una cosa i esteu encuriosits per saber què es va endur, us convido a llegir-lo!

No hay comentarios: