Rescat animal

FITXA
=====
Títol: Rescat animal
Autor: Patrick George
Il·lustrador: Patrick George
Traducció: Teresa Farran
Edició: Joventut, 2016
Edat: de 4 a 9
Temàtica:


RESSENYA
=========
Avui us porto una proposta magnífica per entretenir i alhora sensibilitzar els més petits amb el món animal.

Va ser fullejar aquest llibre i veure immediatament que l’havia de compartir amb tots vosaltres. És una aposta intel·ligent, enginyosa i plena de color que convenç a la primera ullada. Es presenta en forma de llibre joc, però no us confongueu, va molt més enllà.

Amb un senzill mecanisme basat en les transparències i, sense necessitat de recolzar-se en un sol mot, la nova proposta de George Patrick va més enllà i situa els lectors en l’atractiva posició de sentir-se com herois al rescat d’una sèrie d’animals que es troben en situacions diverses. Plantejant dos escenaris, un, en clar estat salvatge i un altre on intervé l’ésser humà.

Us he de dir, que a mi, personalment, hi ha hagut escenes que m’han sacsejat per dins, alhora que no podia evitar preguntar-me: Com és possible que no ens adonem del mal que fem? Com a raça humana hem arribat a límits deplorables, és hora de posar fil a l’agulla i infondre valors i conductes civilitzades des de la infantesa. Entenent que no som amos i senyors de tot el que ens envolta i que la convivència entre espècies és necessària. Aquest llibre ens ofereix una manera divertida i senzilla de fer-ho, introduint els nens i nenes a la importància que tenen les nostres accions en la protecció i el benestar dels animals.

No hay comentarios: