Olivia y su banda

FITXA
=====
Títol: Olivia y su banda
Autor: Ian Falconer
Il·lustrador: Ian Falconer
Edició: México: FCE, 2007
Edat: 7/8 anys
Temàtica:
Puntuació: 3 de 4

RESSENYA
=========
L’Olívia és una porqueta amb ganes d’aprendre i de descobrir com és el món que l’envolta. En aquesta nova aventura, l’Olívia i la seva família aniran a gaudir de l’espectacle dels focs artificials a la vora del mar. En aquesta ocasió, i per sorpresa per a l’Olívia, no actuarà la banda de música. Això la disgusta tant que decideix convertir-se ella mateixa en tota una banda musical.

Destaca en aquest àlbum, al marge de les ja tradicionals il•lustracions en blanc i negre, el toc de color (un vermell llampant) que fa prendre protagonisme als petits elements sobre el fons dominat pels grisos i negres, així com la introducció de petites fotografies que representen diferents bandes de música que reforcen el concepte principal al voltant del qual gira la trama. Podem destacar també petits detalls, com és la partitura que podem trobar mig amagada al centre de la història i que completa i reforça la visió general del que és una banda de música.

Les aventures d’Olívia destaquen per la qualitat dels seus textos i il•lustracions. Una manera divertida de mostrar el món i la vida a través de la mirada dels més petits, en aquest cas representats a través dels ulls d’una porqueta encantadora.

No hay comentarios: