Mamaaa!

FITXA
=====
Títol: Mamaaa!
Autor: Ilan Brenman
Il·lustrador: Guilherme Karsten
Traducció: Josep Franco
Edició: Animallibres, 2013
Edat: a partir de 4 anys
Temàtica:


RESSENYA
=========
Avui us recomano l'última proposta del brasiler Ilan Brenman, un divertit àlbum il·lustrat en el que les mames ens hi veurem sincerament reflectides i amb el que els infants s'ho passaran d'allò més bé.

Tot el sant dia escoltant la mateixa cançoneta: «Mamaaa!». La mare ja no ho aguantava més: els seus fills la cridaven ara i adés, per qualsevol motiu. Fins que va decidir posar en marxa un pla per tal d'evitar-ho...

Compost d'un text breu escrit amb lletra de pal, aquest títol resulta una molt bona opció per als nens i nenes que comencen a llegir sols, doncs el vocabulari utilitzat està perfectament adaptat als petits lectors que gaudiran molt amb aquesta lectura. Irreverent i divertit funcionarà igualment bé per una hora del conte i com deia abans, farà que tota mama que llegeixi aquestes pàgines se senti identificada amb la soferta protagonista d'aquesta història, no endebades quina mare no s'ha sentit en algun moment desbordada per les constants atencions que reclamen els seus petits, però alhora se sent certament desemparada quan pensa que no la necessiten?

Aquest autor ja ens va enamorar amb el seu divertidíssim «Les princeses també es tiren pets» del qual se n'han venut més de 5.000 exemplars, té en el seu haver més de seixanta títols publicats al llarg dels últims vint anys, ara demostra una vegada més amb el seu estil desenfadat, una gran capacitat per plantejar històries que resulten atractives i molt properes i amb les les que grans i petits s'hi poden veure reflectits.


Les il·lustracions a càrrec de Guilherme Karsten s'han creat seguint la mateixa línia humorística del text, amb uns personatges dotats de gran expressivitat i unes pàgines que respiren, són sense cap mena de dubte un gran encert.

No us perdeu la oportunitat de conèixer en persona Ilan Brenman, qui estarà a Barcelona els dies 15 i 16 de novembre. Avui dia 15, tindrà lloc la presentació de Mamaaa! aquí mateix a la Llibreria Al·lots de Barcelona. Demà 16 de novembre, a les 12 h, tindrà lloc la sessió de contacontes sobre Mamaaa!, també a la Llibreria Al·lots, us animo a anar-hi i aprofitar la ocasió per emportar-vos el vostre exemplar dedicat!

No hay comentarios: