Batman presenta: Academia Gotham - Bienvenidos a la Academia

FITXA

=====
Títol: Batman presenta: Academia Gotham - Bienvenidos a la Academia
Autors / Dibuixants: Becky Cloonan, Brenden Fletcher; Karl Kerschl
Edició: ECC, 2016
Edat: a partir de 13 anys
Temàtica: adolescència, amistat, aventures, superherois.


RESSENYA
=========
Una nova sèrie juvenil sobre l’univers DC que ofereix altes dosis d’aventura, misteri, amistat, amor, acció, fantasmes... Aquest volum reuneix els 6 primers episodis de l’edició americana. Actualment, ja s’han publicat un segon i tercer volum: Calamidad i Anuario.

La jove Olive Silverlock i els seus amics, alumnes de la centenària institució Acadèmia Gotham, hauran de fer front als secrets obscurs que amaguen el centre escolar i la ciutat de Gotham. Alhora, uns esdeveniments esfereïdors viscuts per l’Olive durant el darrer estiu, als quals no és capaç de donar explicació, completaran aquest trencaclosques amb moltes preguntes sense resposta.

La trama d’Academia Gotham, amb elements sobrenaturals propis de les històries de terror, evoca la fantasia i la màgia de la sèrie de Harry Potter. La qualitat del dibuix, el color elèctric i el ritme trepidant atrapen al lector juvenil. El material extra format per cobertes alternatives, esbossos i extractes del guió, esdevé un colofó perfecte.No hay comentarios: