Feliç feroç

FITXA
=====
Títol: Feliç feroç
Autor: El Hematocrítico
Edició: Barcanova, 2018
Edat: a partir de 7 anys
Temàtica: animals, llops, autoestima, contes clàssics modificats


RESSENYA
=========
Sóc molt fan dels llibres que juguen amb els personatges dels contes clàssics i molt fan també del Hematocrítico (i aquí entra una recomanació dins d’una recomanació: l’heu de seguir a les seves xarxes socials) així que aquest llibre, Feliç Feroç, doncs ja us podeu imaginar…

No és nou de trinca, és una nova edició amb tapa dura i unes quantes receptes dolces de conte al final, conservant la història original:

Una mare lloba preocupadíssima perquè el seu petit llobató és bo! Estudia, ajuda a les iaies i prepara deliciosos pastissos… un desastre de llop a qui ha d’encarrilar pel bon camí. I qui millor que el seu oncle llop? Així que cap allà, cap al bosc que va el petit llop per inicar l’aprenentatge vital del que ha de ser un llop de manual.

No us explico què passa quan es troba amb la caputxeta, l’àvia, els porquets, els conills, etc.… i, per suposat, no us explicaré què passa al final, quan la mare lloba va a veure els resultats d’aquest estiu ple de “disciplina” però l’humor i l’absurd i la tendresa són els protagonistes absoluts de tota la història des de principi a fi.

Aconseguirà el petit llop continuar amb l’ofici familiar i serà el que els altres volen que sigui o serà el que ell vol ser? Es menjarà el conill o es menjarà la pastanaga? El que és segur es que serà Feliç Feroç.

No hay comentarios: