¡Hola! Yo soy... Otto terremoto

FITXA
=====
Títol: ¡Hola! Yo soy... Otto terremoto
Autor: Alan MacDonald
Il·lustrador: David Roberts
Edició: Barcelona: Montena 2008
Edat: A partir de 7 anys
Temàtica:
Puntuació: 2 de 4

RESSENYA
=========
Primer llibre d’una nova col·lecció protagonitzada per Otto. Tres històries curtes d’aquest nen entremaliat que bé podria ser amic íntim d’en Bernat Barroer ( il. per Tony Ross).

No es tracta d’un producte ni original, ni nou ni especialment destacable a nivell literari, però és que tampoc és el seu objectiu. En aquest sentit no ens enganya gens la col·lecció. Es tracta d’un llibre per a primers lectors o per aquells que no acaben de llançar-se a la lectura: lletra gran, molts diàlegs, il·lustracions divertides, situacions esbojarrades…

Petites aventures ambientades a l’escola, a una festa d’aniversari, a casa, on no poden faltar les nenes cursis i alguna bibliotecària repel·lent.

Cada un de nosaltres haurà de decidir si recomanar-lo o no segons el seu criteri de qualitat. Ara bé, és la típica col·lecció que pot ajudar a segons quins lectors a perdre la por pels llibres i a practicar la mecànica de la lectura. Fins i tot hi ha un sumari a davant amb els títols i pàgines de les tres aventures que es trobaran al llibre.

No hay comentarios: