Diari del Greg: un pringat total

FITXA
=====
Títol: Diari del Greg: un pringat total.
Text: Jeff Kinney.
Il•lustracions: Jeff Kinney.
Edició: Editorial Empúries, 2008.
Edat: A partir de 10 anys.
Temàtica: Diari d’un adolescent.


RESSENYA
=========
Al Greg l’han regalat un diari dietari i ha decidit escriure sobre les seves vivències a la escola, per tal d’estalviar-se feina quan sigui gran i famós i hagi de respondre les preguntes dels periodistes sobre la seva infantesa. A través del seu diari dietari coneixerem la seva família, el seu millor amic, el Rowley, les seves vivències al col•legi, les festes, les patrulles de seguretat de l’escola... en resum, tot el món que envolta a un pre-adolescent dels Estats Units.

Aquest llibre, que ha estat nominat a un bon grapat de premis estrangers, és molt divertit i s’empassa amb gust i d’un cop. L’únic handicap que s’ha de passar és el coneixement que s’ha de tenir de la cultura americana, amb les seves obres de teatre escolar, els seus clubs, les seves eleccions al consell escolar, etc. Res de l’altre món per aquells que hagueu vist qualsevol pel•lícula americana.

Pàgina oficial del llibre.

3 comentarios:

Xavi i Noe dijo...

De blog en blog he trobat el vostre al·lot. Us visitaré sovint per trobar noves lectures. Gràcies per les recomenacions!

claudia paula austrolopitecus nearthentalensis de granada dijo...

per es dia des llibre me comprat akest llibre: diari del Greg. un pringat total.

me le comensat i pareix molt divertit

sfer dijo...

Hola Aina!

Saps que ja ha sortit la segona part? Si t'agrada la primera, no te la perdis. Es diu "Diari del Greg: el Rodrick mana".

Bona lectura!