Pomelo y los contrarios

FITXA
=====
Títol: Pomelo y los contrarios
Autor: Ramona Badescu
Il·lustrador: Benjamin Chaud
Edició: Kókinos, 2011
Edat: a partir de 3 anys
Temàtica: contraris


RESSENYA
=========
Un cop més en Pomelo arriba amb les seves “elefantàstiques” aventures per fer-nos passar una bona estona, en aquesta ocasió, descobrint i coneixent contraris però no es fa de la manera habitual sinó... a la manera del Pomelo.

Una història divertida, dinàmica, sorprenent, original... que fuig dels clàssics i dels tòpics llibres de contraris... en Pomelo és diferent i això queda plasmat en aquesta obra en la que fins hi tot els termes que es contraposen també s’interpreten d’una manera única. Els conceptes que es presenten no són els més habituals i la manera en que es representen gràficament també és molt particular i el que converteix aquest llibre en una peça especial.

D’en Pomelo ja hem parlat altres vegades en aquest blog, (veure Pomelo crece) i jo, per ser just en el meu comentari, no em queda més remei que declarar-me “pomelista”. I és que es tracta d’un personatge que arriba, que transmet. En aquesta ocasió les situacions en les que apareix, de vegades divertides d’altres commovedores, fan d’en Pomelo un personatge únic que sempre aconsegueix dibuixar-nos un somriure a la cara.

No hay comentarios: