Un día de pasos alegres

FITXA
=====
Títol: Un día de pasos alegres
Autor: Raquel Díaz Reguera
Il·lustrador: Raquel Díaz Reguera
Edició: Narval editores, 2012
Edat: de 5 a 8 anys
Temàtica:


RESSENYA
=========
En un dia de passos alegres qualsevol cosa pot succeir. Els problemes es fan petits i el sol entra per la finestra. En un dia de passos alegres la màgia es cola a cada racó i tot té un altre color.

La sevillana Raquel Díaz Reguera va iniciar la seva carrera en la vessant musical escrivint lletres per grans autors com ara Miguel Ríos, Víctor Manuel o Zucchero, no va ser fins al 2010 que es va dedicar a la vessant literària infantil amb l’àlbum Hi ha res més avorrit que ésser una princesa rosa? (Thule), però celebro que sembla no ha estat una simple incursió, doncs al 2011 ha publicat tres títols més: Un amor tan grande (Imaginarium), Un beso antes de desayunar (Lóguez), i El monument a l’estel (Thule), i pel que sembla aquest 2012 té diversos títols a punt.


Un llenguatge proper, amb un estil desenfadat presenta en aquest títol la història d’una nena que veu sempre el costat positiu de les coses, amb la imaginació per bandera ens planteja situacions surrealistes que prenen vida donant fe de la gran creativitat d’aquesta artista polifacètica. Les il•lustracions són molt atractives, grans focus de colors vius centren l’atenció sobre fons neutres, amb un treball digital acurat saben captar l’atenció dels infants.


Una història carregada d’optimisme i bon humor, ideal per estimular la imaginació dels nens i nenes. Us deixo l’enllaç al bloc de l’autora on podreu veure algunes il•lustracions d’aquest àlbum que us recomano i altres treballs de la mateixa artista, us recomano molt tant aquest títol com perdre-us una estona navegant per aquesta adreça, no us decepcionarà.

No hay comentarios: