El llibre electrònic / El mòbil

FITXA
=====
Títol: El llibre electrònic / El mòbil
Autor: Elisenda Guiu
Il·lustrador: Rita Culla / Sílvia Pla
Edició: Salvatella 2012 (col. Parla...)
Edat: de 3 a 7
Temàtica:


RESSENYA
=========
Us vull recomanar una col•lecció que ha publicat Salvatella just aquest passat mes de setembre, es tracta d’una col•lecció composta de moment per sis títols, dels quals us en vull destacar dos: “El mòbil” i “El llibre electrònic”. Punts forts que tenen: la seva tipografia clara i neta amb lletra de pal que ens permetrà utilitzar aquests títols per despertar l’interès per la lectura en els primers lectors acostant-los les noves tecnologies, cosa que no podem oblidar, els atrau molt més que el nostre estimat paper, per tant, considero que han sabut combinar de manera excel•lent aquests dos ingredients. A banda d’això Rita Culla i Sílvia Pla han creat una sèrie d’il•lustracions molt atractives, pàgines que respiren, ens presenten dibuixos treballats amb colors suaus i vius que atrauen el lector primerenc. L’estructura del text també és molt encertada, cada conte presenta un objecte en primera persona, a partir d’uns divertits rodolins que en faciliten l’aprenentatge i que poden ser recitats per petits i grans, i com a cirereta, cada número inclou un annex amb material didàctic que permetrà treballar els conceptes apresos com una part més del joc, ja sigui amb els pares a casa o bé a l’escola a nivell de grup classe.

Per tot plegat, us recomano fer una ullada a aquests títols i sobretot, us recomano que no permeteu la seva absència a les vostres biblioteques!

2 comentarios:

Silvia_Bookworm dijo...

Tens raó, no deuria de falta en cap biblioteca, pública o personal, ara que les noves tecnologies ens absorbeixen. Qui no sap d'elles mal ho té. Jo per la meua part, m'apunte el del llibre electrònic, una manera excel·lent d'explicar als meus fills sobre eixe aparell en que llig sa mare tots i s'estima tant. Salutacions des del País Valencià.

Anónimo dijo...

Quina bona idea! Gràcies per la recomanació!