El misteri de la tifa de gos abandonada

FITXA
=====
Títol: El misteri de la tifa de gos abandonada
Autor: Anna Cabeza
Il·lustrador: Toni Batllori
Edició: Bambú, 2012
Edat: a partir de 8-9 anys
Temàtica:


RESSENYA
=========
Neix una nova col•lecció “Germanes Crostó. Agència d’investigació” que lluny de perseguir grans fites literàries, busca omplir d’històries fresques i divertides la franja de lectors de vuit, nou anys. Una franja d’edat amb lectors ja autònoms, però que a vegades més que històries poètiques o realistes, busquen diversió i entreteniment per acabar de tirar-se a la lectura en solitari.
Diàlegs, il•lustracions humorístiques, i sobretot, unes protagonistes de luxe : l’Ascensió, la Carme i la Rosalia, tres àvies al més pur estil tresines de la Cubana. Amb les seves armes letals: una paella, una agulla de fer mitja o una coca de crema, caducada des del 1989, s’han convertit en les enemigues número u dels mafiosos i gàngsters de la ciutat. Les Germanes Crostó, en aquesta primera aventura, han desenmascarat els lladres de l’entitat bancària de davant de casa.
Amb poc més de setanta pàgines i amb un disseny elegant, de tons foscos, crec que també pot funcionar molt bé per a lectors més grans però poc avesats a la lectura.

No hay comentarios: