Al prat

FITXA
=====
Títol: Al prat
Autor: Yukiko Kato
Il·lustrador: Komako Sakai
Edició: Sant Joan Despí: Corimbo, 2013
Edat: a partir de 0-3 anys
Temàtica:


RESSENYA
=========
Les imatges de Komako Sakai ja les havíem pogut gaudir en tres llibres editats també per Corimbo, El oso y el gato salvaje (Corimbo, 2009) i Quan pari de nevar (Corimbo, 2006) i Un globo tan bonito como la luna (Corimbo, 2005). En tots aquests llibres destaca la sensibilitat del traç de la il•lustradora japonesa, que és d’una delicadesa tal que aconsegueix sempre transmetre l’emoció dels espais i dels personatges.

Al prat ens mostra el fragment de la vida d’una nena que ha anat al prat amb la seva família. Seguint una papallona, la petita s’allunya del riu i per uns moments es perd entre les herbes. No hi ha més aventura, només és un petit passeig sensorial: els sons de la natura que li arriben; el tacte de les fulles que li fan pessigolles a les cames i d’un saltamartí que se li enfila al braç; l’olor de menta fresca de les flors i la visió d’un mar d’herbes altes que li passen per sobre com una onada.

Un llibre per compartir amb els més petits, sense presses, per a ajudar-los a percebre les petites coses del món a través dels sentits.

1 comentario:

L'Espolsada llibres dijo...

Me n'he enamorat, és tan bonic!