Esa “cosa” (extraña) llamada amor

FITXA
=====
Títol: Esa “cosa” (extraña) llamada amor
Autor: Pedrita Parker
Il·lustrador: Pedrita Parker
Edició: Lumen
Edat: de 7 endavant
Temàtica: amor


RESSENYA
=========
Un llibre força divertit que passa de manera molt lleugera però entenedora alhora per damunt de l’amor i de les seves diverses fases. Ens parla de la cerca de l’amor, dels seus capricis i també dels desamors més variats i estrafolaris.

Tenint en compte que ens trobem en un blog de literatura infantil i juvenil, per fer la ressenya d’aquest títol, em centraré en l’interès que aquest exemplar pot despertar en el públic juvenil (...tot i que m’agradaria esmentar que la lectura d’aquest llibres és igualment recomanable a gent de totes les edats).

I voldria recomanar-vos que, un cop tingueu aquest llibre a les vostres mans, procediu de la següent manera:
• Deixeu-vos-el oblidat –com qui no vol la cosa- damunt la taula del menjador.
• Ja veureu que, com per art de màgia, el llibre en qüestió desapareix del menjador i apareix a l’habitació de la filla, fill, jove o adolescent que rondi per casa.
• I, amb una mica de sort, potser fins i tot us demana de fer-li una ullada tots dos junts (i això pot encetar un tema de conversa apassionant en aquestes edats... L’AMOOOR!!!)

Esa cosa extraña llamada amor” retrata una gran varietat de situacions amoroses. Amb la qual cosa en unes t’hi veuràs més reflectit i en d’altres no tant. Però, en tot cas, el punt fort d’aquest llibre és que en totes les situacions que planteja fa gala d’un gran sentit de l’humor, la qual cosa ens ajuda a relativitzar els tsunamis emocionals que solen provocar els amors i els desamors entre els éssers humans.

Un llibre fresc i recomanable.

No hay comentarios: